26.02.2016

Підсумки року

Генеральний директор підвів підсумки роботи за 2015 рік. Олександр Іванович подякував усім співробітникам за плідну працю в минулому році, колективний внесок у досягнуту позитивну тенденцію розвитку. За 2015 рік «НВП Зоря» реалізувало продукції, товарів, робіт і послуг на 56% більше порівняно з 2014 роком, а рентабельність валової реалізації склала 22%. Директор підкреслив, що необхідно рухатись вперед і будувати успішне майбутнє нашого підприємства, незважаючи на усі труднощі.

Одним із головних завдань є збільшення рівня об'ємів реалізації та розширення асортименту продукції для впевненого просування вперед. На комісії було порушено важливе питання, пов'язане з виробництвом смол і їх продажем, з яким довелося зіткнутися підприємству.

Генеральний директор дав зрозуміти, що внаслідок підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС нашому підприємству доведеться зустрітися з серйозною конкуренцією на ринку. Від того, наскільки зацікавлено та цілеспрямовано ми підійдемо до вирішення майбутніх питань, залежить наш майбутній розвиток і успіх кожного співробітника.

Після закінчення зустрічі генеральний директор побажав усьому трудовому колективу підприємства витримки в роботі та професіоналізму.