19.07.2013

Представники китайської компанії - виробника ХЗЗР відвідали НПП "Зоря"

На початку липня 2013 представники китайської компанії - виробника хімічних засобів захисту рослин відвідали ТОВ НВП «Зоря». Дана компанія здійснила поставку в нашу адресу діючої речовини, яке в даний час використовується у виробництві цеху №10 при напрацюванні препарату «дикват Зоря».

Метою візиту стало ознайомлення працівниками китайського підприємства з виробничими потужностями українського виробника хімічних засобів захисту рослин. Китайські гості відвідали установку отримання випускних форм ХЗЗР цеху 10, де були присутні при напрацюванні товарного десиканта.

Представники компанії-виробника ХЗЗР з Китаю відзначили високий технічний рівень виробництва і широкі можливості підприємства для повномасштабного випуску різноманітного асортименту хімічних засобів захисту рослин - конкурентоспроможної продукції європейської якості. Під час зустрічі сторони обмінялися досвідом, технічні фахівці ТОВ НВП «Зоря» отримали ряд рекомендацій і порад, пов'язаних з організацією виробництва і виконанням аналізів вихідної сировини і готової продукції.

Сторонами намічені плани подальшої співпраці.