09.08.2013

НПП «Зоря» нарощує виробництво карбамидоформальдегидних смол

НПП «Зоря» збільшує потужність виробництва карбамидоформальдегидних смол з метою повернення втрачених позицій на ринку даного виду продукції.

Фахівці підприємства провели масштабну роботу по відновленню наявних контактів та пошуку нових адрес поставок карбамидоформальдегидних смол споживачеві і отримали замовлення на виготовлення дослідно-промислових партій з перспективою промислового виробництва.

Підприємство має можливість виробляти широкий асортимент продукції - від базових до модифікованих карбамидоформальдегидних смол. Значущими перевагами сучасного виробничого процесу є виробництво їх з карбамидоформальдегидная концентрату. Процес менш тривалий, легше управляємо, екологічний - виробництво не має стічних вод.

У найближчій перспективі планується збільшити потужність виробництва до 1000 тонн на місяць, таким чином зміцнити позиції виробника карбамидоформальдегидних смол, повернутися на ринок і розширити географію поставок.