23.06.2016

НВП «Зоря» виходить на новий рівень

«Зараз мені приємно згадати, - каже В'ячеслав Миколайович, - що ми пройшли ряд важливих етапів, які дозволили нам вийти на новий рівень виробництва - випуск запобіжних вибухових речовин (ЗВР), необхідних для вугільної промисловості країни. Наша продукція – для шахтарів і ми прекрасно розуміємо, наскільки залежить їх безпеку, в тому числі й від якості нашої вибухівки».

Провівши величезну роботу по постановці на виробництво ВР IV класу, наше підприємство отримало право на випуск і реалізацію даного виду продукції.

Як підсумок - в середині червня поточного року НВП «Зоря» отримала державну ліцензію на випуск ЗВР III, IV класів - остаточний документ на право випуску та реалізації продукції, а шахти отримали можливість її застосовувати. Таким чином, в історії НВП «Зоря» починається нова сторінка – стабільного випуску якісної продукції для промислового застосування в шахтах. Проте робота на цьому не закінчується. Нам є над чим працювати і куди розвиватися.