10.07.2016

Річницю весілля відзначали на турбазі свати з «молодими»

У будиночку розмістилися дві сім'ї Шаповалових (м Кремінне) - молодь - Олександр і Ольга, і сім'я Чмихало (м Сватове).

Шаповалови (старші):

- Чудовий відпочинок! Ми любимо проводити тут нечасті вихідні, не перший раз приїжджаємо на турбазу. Нам тут все подобається: і місце, і сервіс. Для прекрасного відпочинку створені всі умови. У будиночку є все - від ліжка і посуду до холодильника - з собою нічого не потрібно брати. Навіть дрова для розпалювання мангалів вже заготовлені, бери - не хочу! До слова про білизну - воно тут завжди чисте, свіже. Нам подобається, що тут завжди чисто, затишно. Будиночки і територія доглянуті - ні смітинки. Щоранку і щовечора територію ретельно прибирають.
Дивно те, що в наш час турбаза збережена. У той час як інші підприємства свої зони відпочинку закривають, «Зоря» зберегла і примножує її. Приїжджайте, не пошкодуєте!

Вторять їм й молоді. А якже - тут дійсно класно!

Шаповалови молодші (Олександр і Ольга):
- Це наше з дружиною улюблене місце відпочинку, їздимо сюди регулярно і давно. Якщо вибирати між поїздкою на море і турбазою «Зоря», перевагу віддамо останньої. Тут комфортно, і в той же час дуже близько до дикої природи. Неймовірної чистоти повітря, артезіанська вода, спів птахів вранці, вечірня тиша - що ще потрібно для відпочинку від міської суєти?

Поділяють емоції від перебування на природі в лоні «Зорі» також і представники іншої сім'ї.

Олександр, Олена, Захар (син), Рубіжне:
- Нам тут дуже подобається! На турбазі «Зоря» можна чудово відпочити, як удвох, так і з дітьми: ігрові майданчики, гойдалки, басейн, лавки, розташовані по всій території бази - все це створено і постійно підтримується для повноцінного активного відпочинку. На жаль, у нас нечасто виходить приїжджати сюди, але як тільки з'являється така можливість, ми із задоволенням прямуємо на відпочинок в «Зорю». Після відвідин турбази «Зоря» втому як рукою знімає, відчуваєш себе по-справжньому відпочив.

Залишається додати, що вартість доби перебування в цьому чудовому місці складає всього 50 грн. 40 коп. Дістатися можна або своїм транспортом, або автобусом маршруту №111А, який відправляється щодня о 7 ранку від РКХЗ «Зоря». Так що, якщо ви хочете оздоровитися і просто добре відпочити - ласкаво просимо на турбазу «Зоря»!

З усіх питань бронювання звертайтеся до адміністратора бази Громової Інни Василівні за тел. +38 (050) 087-07-23.