08.08.2016

Літні канікули: пригоди тривають!

Насичені яскравими враженнями, спекотні будні довгоочікуваних канікул, затишні корпуси, різноманітна творча і спортивна програма, нові знайомства, смакота, з любов'ю приготована кухарями-чарівниками, тихий шепіт корабельних сосен під вітром - все це незмінні складові перебування в Дитячому заміському закладі оздоровлення та відпочинку (ДЗЗОВ) «Зоря».

Нещодавно промайнула друга табірна зміна, яка відбулася під гаслом «Adventure Time» («Час пригод»). Тематично вона була пов'язана з проведенням року англійської мови в Україні. Різні заходи були приурочені до культурних традицій європейських країн і дозволили дітлахам значно розширити пізнання в області вивчення іноземної мови. Конкурси талантів «Пора творити!», Українських обрядів «Яскрава країна», онлайн - гра «Володар кілець», водні пригоди «На піратській хвилі» допомогли розкривати творчий потенціал відпочиваючих в таборі хлопчиків і дівчаток.

Старший вихователь ДЗЗОВ «Зоря» Ольга Болотіна повідомила, що в період третьої зміни, яка проходить під темою «Орел і Решка: незвіданий світ», на дітей чекає не менше цікавого. Ольга Василівна впевнена: захоплюючі тревел-шоу по країнах Латинської Америки за допомогою танцювальних і пісенних конкурсів залишать яскраві спогади у юних мандрівників.