06.10.2016

Свято мудрості

Міжнародний день людей похилого віку - це свято, присвячене коханим і дорогим людям - нашим батькам, бабусям і дідусям. Він проводиться щорічно з 1991 року за рішенням 45-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

У Рубіжному, як і в інших містах нашої батьківщини поважають і шанують старше покоління. 3 жовтня у Філії ЦКУ ДК мікрорайону "Південний", відбувся святковий концерт, присвячений цій чудовій даті. Працівники Палацу культури підготували чудову розважальну програму з веселими конкурсами, піснями і танцями. Святкові вітання приймали люди старшого покоління всього мікрорайону. З теплими побажаннями виступила голова ради ветеранів мікрорайону Південний Л. С. Рожко.
Свої вітання піднесли в якості пісень такі колективи і солісти як: «Заряночка», Р. Тарасова і Т. Іванова, К. Троценко, С. Хворов. Танцювальні колективи «Натхнення», «Кнопочки» принесли масу позитивних емоцій всім присутнім. Посмішки на обличчях гостей, гарячі оплески, стали найбільшою подякою для виступаючих.
Установа такого доброго і світлого свята – це данина традиції шанування і поваги старості, визнання заслуг літніх людей і просто вираз уваги і любові до них молодого покоління.

Олена Якуба