22.11.2016

Фахівці НВП «ЗОРЯ» відвідали ХІІІ Всеукраїнську науково-технічну конференцію

Конференція «Сучасні технології ведення буропідривних робіт і безпека застосування гранульованих і емульсійних вибухових речовин. Їх економічна ефективність і техногенна безпека» проходила 13 - 19 листопада в мальовничому закарпатському місті Свалява.

Мета заходу - обмін науково-технічною інформацією, визначення перспективних напрямків створення і розвитку нової техніки і технологій, розробка спільних наукових програм, встановлення ділових контактів в цих областях тощо.

Наше підприємство є надійним партнером на ринку промислових вибухових речовин. Продукція НВП «ЗОРЯ» давно зарекомендувала себе, як якісна і актуальна для споживача. Інтерес з боку підприємств гірничодобувної галузі покликані задовольнити поряд з добре відомими, нові продукти, виробництвом яких займається науково-виробниче підприємство і незабаром збирається презентувати.

В ході конференції були встановлені нові контакти і налагоджені ділові зв'язки з низкою потенційних бізнес-партнерів.