27.03.2017

НВП «ЗОРЯ» взяло участь у виставці «Схід-Експо 2017»

Науково-виробниче підприємство «ЗОРЯ» взяло участь у регіональній бізнес-виставці «Схід-Експо 2017», яка проходила з 23 по 24 березня 2017 року м. Сєвєродонецьку.».

НВП «ЗОРЯ» - одне з найбільших підприємств регіону і лідер хімічної промисловості України. Для заводу виставка «Схід-Експо 2017» – це можливість показати регіональним споживачам, що крім основного виробництва, «ЗОРЯ» випускає широкий спектр товарів народного споживання.

На виставці можна було більше дізнатися про роботу підприємства, про асортимент і характеристики продукції.

«Завод спеціалізується на виробництві виключно якісної продукції, що робить товари конкурентоспроможними, і вони користуються великим попитом не тільки в Україні, а й за її межами. Крім того, підприємство має величезний досвід. В цьому році НВП «ЗОРЯ» святкує своє 100-річчя», – підкреслив комерційний директор підприємства Олексій Зуган.

Відзначимо, що за останній рік НВП «ЗОРЯ» впровадило нові розробки і запустило кілька нових виробничих майданчиків, що дозволило створити додаткові робочі місця.