06.04.2017

«ЗОРЯ» планує збільшити асортимент і поліпшити якість продукції

5 квітня в м. Київ пройшла зустріч керівників НВП «ЗОРЯ» на чолі з генеральним директором підприємства Олександром Чернецовим і представника одного з великих промислових концернів Німеччини ThyssenKrupp. На зустрічі обговорювалося питання надання базового інжинірингу на реконструкцію виробництва з переробки сирого бензолу.

Передбачається, що комплекс заходів з реконструкції збільшить асортимент продукції українського підприємства, поліпшить якість продуктів переробки сирого бензолу, а також збільшить його сумарний вихід у процентному відношенні.

У ході презентації представник ThyssenKrupp ознайомив делегатів «ЗОРІ» з сучасними технологіями з переробки сирого бензолу, представив метод гідроочищення, який дозволить більш глибоко проводити очищення суміші від сірчистих і неграничних з'єднань.

Підсумком зустрічі стало запрошення представників «ЗОРІ» відвідати виробництво по переробці сирого бензолу в Німеччині.