21.04.2017

На НВП «Зоря» пройшли спільні навчання з пожежної безпеки підприємства

19 квітня 2017 року на науково-виробничому підприємстві «Зоря» пройшли спільні тренувальні заняття персоналу підприємства та особового складу державної пожежно-рятувальної частини № 56 ГУ ДСНС України у Луганській області.

Керівництво НВП «Зоря» приділяє особливу увагу питанням пожежної безпеки на заводі, тому і було прийнято рішення про проведення даних занять. В ході тренувань працівникам підприємства були надані теоретичні знання та практичний досвід застосування первинних засобів пожежогасіння. По результатам навчань персонал НВП «Зоря» підвищив свою кваліфікацію з пожежної безпеки, а рятувальники отримали можливість відпрацювати навички.

«Важливим напрямком в області охорони навколишнього середовища та охорони праці НВП «Зоря» є покращення пожежної безпеки та забезпечення безаварійної та безпечної роботи. Організація подібних навчань та профілактичної роботи, дозволяє запобігати нещасним випадкам, пожежам, аваріям та надзвичайним ситуаціям» – зазначає генеральний директор підприємства Олександр Чернецов.