14.07.2017

Внутрішні аудитори НВП «Зоря» отримали сертифікати міжнародного зразка

У липні 2017 року працівники НВП «Зоря» отримали сертифікати внутрішнього аудитора міжнародного зразка BUREAU VERITAS. Фахівці підприємства тепер зможуть проводити внутрішні перевірки, виконання яких є обов'язковою вимогою міжнародних стандартів по системі менеджменту.

Після навчання, яке відбулося в травні цього року, 20 фахівців різних служб і відділів НВП «Зоря» отримали сертифікати внутрішнього аудитора. Успішно освоїли навчальну програму і пройшли необхідне тестування фахівці відділу управління якістю та стандартизації, охорони природи, головного механіка, головного енергетика, організації праці та заробітної плати, відділу оцінки та розвитку персоналу, технологічного та виробничо-технічного відділів, служб контролю якості та електропостачання, бюро метрологічного забезпечення та канцелярії.

Нагадаємо, що з метою успішної підготовки до ресертифікації інтегрованої системи менеджменту та подальшого її функціонування на підприємстві працівники НВП «ЗОРЯ» пройшли навчання по темі: «Інтегрована система менеджменту. Стандарт ISO 9001 діє до: 2015 (нова версія) і стандарт ISO 14001 діє до: 2015 (нова версія). Курс внутрішніх аудиторів по ISO 19011: 2011 ».

Згідно з новими версіями стандартів ISO 9001, ISO 14001 змінилися вимоги до побудови системи менеджменту. У новій версії стандарту основні акценти були зроблені на підвищення вимог до вищого керівництва підприємства, оцінку всебічного впливу зовнішніх і внутрішніх факторів на діяльність підприємства, а також застосування ризик-орієнтованого підходу для прийняття виробничих і управлінських рішень.