18.09.2017

НВП «Зоря» планує вийти на ринок Італії

ТОВ НВП «Зоря» планує постачати промислові вибухові речовини ведучому італійському виробнику бустерів для проведення буропідривних робіт.

«Сьогодні продукція НВП «Зоря» широко представлена на європейському ринку. В цьому році ми розширюємо географію продажів і налагоджуємо поставки на ринок Італії. Співпраця з італійськими компаніями є для нас перспективним напрямком, тому що в цій країні проводяться великі обсяги гірничих робіт та будівництво тунелів», - зазначає генеральний директор підприємства Олександр Чернецов.

Укладення контракту стало можливим завдяки високій якості продукції НВП «Зоря», конкурентній ціні, а також гнучким умовам логістики. На даному етапі українське підприємство успішно пройшло узгодження документів і отримало необхідні дозволи. До кінця 2017 року буде направлена тестова партія спецхімії. У разі успішної співпраці, в наступному році обсяги поставок можуть бути збільшені в кілька разів.

Довідка: ТОВ НВП «Зоря» - провідне підприємство хімічної промисловості України з 100-річною історією. В даний час продукція заводу знаходить застосування в хімічній, фармацевтичній, гірничодобувній, металургійній і агрохімічній галузях. На НВП «Зоря» працює близько 1500 осіб, завод розташований в м. Рубіжне Луганської області.