19.10.2017

В Рубіжному на базі НВП «Зоря» працює сучасний навчальний центр

В жовтні цього року в місті Рубежне пройшла презентація сучасного навчального центру, який розташований на території науково-виробничого підприємства «Зоря».

«НВП «Зоря» динамічно розвивається, розробляє нові продукти, а також впроваджує сучасні технології виробництва. Все це передбачає розвиток нових професійних компетенцій виробничого персоналу, формування команди менеджерів нової формації. Для вирішення цих завдань на базі підприємства було створено навчальний центр європейського зразка», - зазначив генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов.

Для підготовки навчального центру було розроблено дизайнерський проект, виконано зонування території, ремонт приміщень. Створено зони навчальних класів, які обладнані сучасним мультимедійним обладнанням, меблями та побутовою технікою. Є приміщення для проведення конференцій, семінарів та тренінгів, банкетних і обідніх залів, кафе.

На підприємстві впевнені, що навчальний центр стане центром підвищення професійних компетенцій не тільки спеціалістів «Зорі», але і провідних підприємств регіону. Послужить хорошою базою для підготовки майбутніх спеціалістів профільних вишів. Вже сьогодні центр надає унікальні можливості з навчання іноземним мовам, надання допомоги в організації та проведенні профільних наукових конференцій, а також з надання послуг по конференц-сервісу, організації та проведенню відеоконференцій.

На презентації навчального центру були присутні представники рубіжанської міської ради, керівники великих підприємств та навчальних закладів регіону, а також народний депутат України Юлій Іоффе. Гості відзначили високий рівень навчальних можливостей центру та намітили плани на подальше співробітництво.