30.10.2017

Олександр Чернецов зустрівся з трудовим колективом автотранспортного цеху

В рамках серії зустрічей генерального директора НВП «Зоря» Олександра Чернецова з трудовими колективами підприємства, відбулися збори представників адміністрації і об'єднаного профспілкового комітету з працівниками автотранспортного цеху. Приємним приводом для зібрання став День автомобіліста.

На зустрічі також були присутні начальник управління логістики і декларування Віктор Вячеславов, директор з персоналу Ольга Глушень і голова об'єднаного профспілкового комітету рубіжанських хімічних заводів Ольга Трофименко.

У своїй промові генеральний директор Олександр Чернецов розповів про основні напрямки розвитку підприємства, про найближчі плани та перспективи роботи окремих підрозділів. Він підкреслив, що автотранспортний цех вносить важливий внесок в загальну справу і привітав усіх присутніх з наступаючим святом.

«Ми всі є частиною одного великого колективу. Сьогодні підприємство стабільно розвивається, і в цьому є заслуга кожного з вас», - зазначив Олександр Іванович.

На честь знаменної дати кращі працівники підрозділу були відзначені подяками та грошовими преміями. Приємним сюрпризом до свята став новий холодильник в кімнату прийому їжі цеху. Від імені профспілкового комітету були вручені грошові премії та солодкі подарунки.