18.12.2017

Лабораторія НВП «ЗОРЯ» виходить на всеукраїнський рівень

У зв'язку із закупівлею сучасного обладнання лабораторія з контролю виробництва (охорона і контроль навколишнього середовища) НВП «ЗОРЯ» виконує аналітичний контроль якості води і повітря і видає офіційні висновки за результатами аналізів. Лабораторія атестована і має свідоцтво про атестацію на право проведення вимірювань відповідно до заявленої галузі атестації.

Лабораторія НВП «ЗОРЯ» - це сучасна аналітична лабораторія, оснащена сучасним обладнанням. Якість приладів, досвід персоналу і наявність методичної бази робить цю лабораторію по справжньому унікальною не тільки в регіоні, але і в Україні.
Вимірювання, які проводить лабораторія в сфері екологічного спрямування, діляться на дві групи: водні і газові аналізи. Водна лабораторія займається контролем питної води, технічної води, підземних і поверхневих вод, а також аналіз грунту. Газова лабораторія проводить аналізи повітря робочої зони, промислових викидів і атмосферного повітря.
Також лабораторія проводить бактеріологічний аналіз стічних і поверхневих вод. Є дозвіл на роботу з мікроорганізмами ІІІ і ІV групи патогенності.

У розумінні підприємства, що технічний потенціал лабораторії не може обмежуватися аналітичною роботою тільки всередині підприємства, дана лабораторія має розширювати свій спектр можливостей виконання аналізів для сторонніх організацій і підприємств по Україні.
На даний момент послугами лабораторії вже активно користується ряд комерційних і комунальних підприємств регіону. А стати потенційним клієнтом може будь-який житель України, який хоче отримати якісний аналіз показників об'єктів навколишнього середовища. Також будь-які виробничі підприємства і організації можуть замовити повний спектр замірів, необхідних для проведення атестації робочих місць.

Лабораторія по контролю виробництва (охорона і контроль навколишнього середовища) НВП «ЗОРЯ» не планує зупинятися на досягнутому, є плани на подальший розвиток.