15.12.2017

НВП «Зоря» організувало традиційну зустріч ветеранів виробництва

У грудні цього року відбулося традиційне вшанування ветеранів підприємства - «Золотого фонду« Зорі». У залі оновленого навчального центру зібралося більше ста ветеранів праці, які довгі роки життя віддали розвитку хімічного підприємства.

Цього року традиційна зустріч ветеранів рубіжанського заводу «Зоря» стала завершальним заходом святкування сотої річниці підприємства.

Тепла атмосфера, тисячі слів подяки і щирих побажань зробили вечір по-справжньому домашнім і затишним. А творчі колективи філії Міського палацу культури подарували всім присутнім яскраві емоції.

До привітань приєднався і Народний депутат України Юлій Іоффе, який за допомогою відеозв'язку звернувся до ветеранів підприємства.

Варто зазначити, що ця зустріч стала особливою. У цей день була розкрита капсула часу з посланням, яку закладали з нагоди 85-річчя «Зорі». У листі колишні працівники заводу розповіли, чого досягли своєю працею і на які результати роботи нащадків розраховують. Також було створено і закладено нове послання до майбутніх співробітників, яку відкриють через 50 років.