28.12.2017

Директор «Зоря-Сервіс-Плюс» Олександр Мамаєв: досконалість не має меж

Новорічні свята - час, коли підводять підсумки і будують плани на майбутнє. Це час, коли можна відчути себе добрим чарівником, запалювати святкові вогні і дарувати подарунки.

Рік, що минає, ознаменувався для сервісного підприємства поряд значущих соціальних проектів. Одним з найбільш масштабних досягнень стало створення рекреаційної зони на березі озера Пісочне, бази відпочинку «Зоря». Спільними зусиллями нічим не примітний ділянку землі за підтримки НВП «ЗОРЯ» та благодійного фонду «Кришталеве джерело» перетворився в сучасну базу відпочинку.

«Не дивлячись на величезний обсяг виконаної роботи, ми розуміємо, що нам є куди розвиватися, а наші соціальні об'єкти можуть бути ще комфортніше», - зазначив директор підприємства «Зоря-Сервіс-Плюс» Олександр Мамаєв.
У планах на 2018 рік у підприємства масштабні завдання. Для більш комфортного відпочинку планується придбання додатково близько 300 тонн піску, установка додаткових санітарних вузлів, альтанок і мангальних зон, які користуються надзвичайною популярністю у відпочиваючих, а також шезлонгів. Щоб база відпочинку стала по-справжньому зеленим оазисом, до наступного сезону планується посадка вічнозелених насаджень. Ці дерева будуть не тільки радувати погляд відпочиваючих, але і приносити задоволення своїм приємним терпким ароматом.

Відзначимо, що в 2018 році база відпочинку «Зоря» відкриє двері 1 травня.

Вже стало традицією проведення на базі відпочинку «Зоря» спортивних змагань обласного рівня. Так в 2018 році відбудуться ще 2 чемпіонату області з пляжних видів спорту.

Не залишиться без уваги і парк «Зоря», який знаходиться на мікрорайоні Південний. До літнього періоду співробітники підприємства готують сюрпризи для наших дітей. У наступному році планується оновлення парку, а також приведення в порядок діючих атракціонів.

Як і в цьому році, в 2018 додатково посаджені вічнозелені дерева і чагарники, а ставок зарибнений декоративними видами риб.

«Час не стоїть на місці. Те, що ще вчора було чимось фантастичним, сьогодні стає реальністю, - розповів Олександр Мамаєв. - Ми впевнені, що наші люди гідні кращих умов відпочинку. Ми зробимо все від нас можливе, щоб дозвілля жителів нашого регіону був комфортним, яскравим, різноманітним».

А зараз напередодні нового року співробітники «Зоря-Сервіс-Плюс» традиційно прикрасили парк святковою ілюмінацією, встановили новорічну ялинку. А з приходом морозної погоди, працівники підприємства спільно з фахівцями державної служби з надзвичайних ситуацій заллють каток. Вже закуплені хокейні ключки, які будуть видаватися всім бажаючим. Двері соціальних об'єктів «Зорі» відкриті для всіх бажаючих!