20.12.2017

День Святого Миколая відзначили у парку мікрорайона Південний

Щороку День Святого Миколая відзначається в Південній частині міста святковим заходом для жителів міста і мікрорайону.

На відкритому майданчику в парку біля красуні ялинки зібралася весела дітвора - вихованці дитячого садка «Яблучко», школярі та їх батьки. Дітей розважали улюблені герої - Шрек і Кіт у чоботях, Ангеліна - помічниця Святого Миколая, Пекар Булочка і його підмайстер. Негативними героями в театралізації виступали Полярна Дама і Телефон, які намагалися зіпсувати свято. Але вірна дружба героїв і, звичайно, чудеса Святого Миколая перешкоджали лиходіям. З нетерпінням хлопці чекали солодкі подарунки від Святого Миколая, надані об'єднаною профспілковою організацією Рубіжанський хімічних заводів за підтримки керівництва НВП "Зоря".

Після закінчення вистави юні глядачі із задоволенням грали в рухливі ігри, водили хороводи навколо ялинки.

Після Дня Святого Миколая дитячі святкові заходи, що проводяться творчим колективом філії Палацу культури, «взяли курс» на Новий рік і Різдво - з традиційними заходами, радісними зустрічами та яскравими враженнями.