03.04.2018

НВП «Зоря» підвело підсумки конкурсу «Наш автобус»

В кінці березня 2018 року були підведені підсумки корпоративного конкурсу «Наш автобус».

Всі бажаючі працівники НВП «Зоря» могли подати свої ідеї для брендування транспортного засобу підприємства. Учасники змагалися в мистецтві створення слогана і візуального оформлення заводського автобуса. Всього було подано понад двадцять заявок.

Творчий конкурс організовується управлінням маркетингу та реклами (УМіР) НПП «Зоря» вдруге за чотири роки. Основна його мета – формування корпоративної культури працівників і впізнаваності бренду НВП «Зоря».

Всі роботи були оцінені за кількома критеріями – в тому числі по можливості практичної реалізації візуального макета. Переможцем в номінації «Слоган» стала завідуюча музеєм Альфія Кайсарова, в номінації «Слоган з візуалізацією» – інженер-лаборант служби контролю якості Олена Бездоля. Крім того, присуджувалися призові другі і третє місця, а також були введені додаткові номінації: «За найоригінальнішу ідею» і «За активну участь». Всі переможці отримали грошові премії.

Організатори зазначають, що, в кінцевому підсумку, для оформлення автобуса буде використано кілька ідей. Вже зовсім скоро брендовані автобуси будуть доставляти співробітників до місця роботи.