04.04.2018

Зарплата співробітників НВП «Зоря» зросла на 10%

З метою підвищення соціальних стандартів керівництво НВП «Зоря» прийняло рішення з 1 квітня підвищити тарифні ставки і посадові оклади всіх працівників.

Так, з 1 квітня 2018 року доходи персоналу підприємства виростуть в середньому на 10%. Відсоток підвищення буде залежати від внеску підрозділу в досягнення загальних результатів діяльності підприємства.

Генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов зазначає, що соціальний захист працівників – один із пріоритетних напрямків діяльності підприємства. Завдяки позитивним фінансово-економічними показникам за останній період і зниженню витрат НВП «Зоря» вдалося знайти кошти і в черговий раз підвищити зарплати співробітників.

Відзначимо, що середня заробітна плата за підсумками 2017 року збільшилася на 26%.

Важливо, що з ростом заробітної плати також збільшуються відрахування підприємства до місцевого бюджета.

В рамках програми по поліпшенню умов праці на НВП «Зоря» активно відновлюються і оновлюються соціально-побутові об'єкти.