18.04.2018

Новий комфортабельний автобус поповнив автопарк НВП «Зоря»

НВП "Зоря" придбало сучасний автобус «ЛАЗ», який з початку квітня щодня перевозить співробітників підприємства на роботу з будь-якої частини міста і назад, а також рубіжан по міському маршруту №111А.

Автобус відповідає сучасним вимогам: комфортабельний, низькопідлоговий, пристосований для людей з обмеженими можливостями, молодих мам з колясками. Салон розрахований на 100 чоловік.

Вихід на лінію нового транспортного засобу дозволяє зробити більш комфортними поїздки працівників підприємства і жителів міста, розвантажити пасажиропотік в години пік.

Крім технічних переваг, автобус НВП «Зоря» є унікальним для Рубіжного за своєю візуалізацією.  Для його відповідного оформлення в березні на підприємстві пройшов корпоративний конкурс «Наш автобус». Всі бажаючі могли презентувати свої ідеї брендування. У творче змагання включилося більше 20 співробітників. За підсумками конкурсу всі учасники отримали заохочувальні грошові премії, а найоригінальніша ідея реалізована на новому автобусі.

Відзначимо, що НВП «Зоря», як соціально відповідальне підприємство, зберігає і забезпечує комфортні та безпечні умови для своїх співробітників  –  і не тільки для них. В даний час підприємство експлуатує 5 власних автобусів для перевезення співробітників і городян.