24.04.2018

НВП «Зоря» у 1 кварталі 2018 року перевиконало план виробництва

За підсумками січня-березня 2018 року план виробництва хімічного підприємства «Зоря» перевиконано на 21%. Крім того, за цей період на 26% в порівнянні з бізнес-планом збільшився і обсяг реалізації продукції.

«Ми зробили хороший старт в першому кварталі, завдяки системній та злагодженій роботі кожного структурного підрозділу. Сьогодні основне завдання - зберегти темп виробництва і продовжити послідовну реалізацію нашої стратегічної програми», - зазначає генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов.

Основним напрямком збуту продукції НВП «Зоря» залишається експорт. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року поставки зарубіжним партнерам збільшилися на 30%. Основна географія - країни Євросоюзу.

Відзначимо, що на виробничому майданчику НВП «Зоря» успішно реалізується ряд проектів.

Так, на одній з виробничих ділянок, хімічне підприємство спільно з європейським виробником реалізує проект з монтажу, пуско-налагодження нового автомата патронування. Це дозволить розширити асортимент основної продукції підприємства, зробити її більш екологічною та вийти на нові ринки.

Крім того, основна продукція успішно проходить випробування на вітчизняних промислових майданчиках, що зміцнює позиції НВП «Зоря» на внутрішньому ринку спецхімії України.