28.03.2014

НВП «Зоря» проводить процедуру сертифікації інтегрованої системи менеджменту

НВП «Зоря» приступило до реалізації проекту з сертифікації інтегрованої системи менеджменту (ІСМ) відповідно до міжнародних стандартів ISО 9001,  ISО14001, OHSAS 18001.

У рамках цього проекту на підприємстві створені « Заходи щодо розробки і впровадження ІСМ», проведено два етапи передсертифікаційного аудиту і навчання внутрішніх аудиторів фахівцями сертифікаційного органу. Підприємство планує отримати сертифікат відповідності ІСМ вимогам міжнародних стандартів  ISО 9001,  ISО14001, OHSAS 18001 до липня поточного року.

Постійне підвищення якості  продукції і задоволення встановлених і передбачуваних потреб клієнтів, а також  удосконалення діючої системи управління підприємством, у відповідності з міжнародними загальновизнаними нормами і стандартами, є одним з основних стратегічних напрямків  НВП «Зоря».

Довідка.

ІСМ - це частина системи загального менеджменту підприємства, що відповідає вимогам трьох і більше міжнародних стандартів і функціонує як єдине ціле. ІСМ базується на системах менеджменту якості, системах екологічного управління, системах управління безпекою праці і охороною здоров'я. Зазначені системи створені, відповідно, на базі вимог серії міжнародних стандартів ISО 9000,  ISО 14000, OHSAS 18001. Впровадження і сертифікація інтегрованої системи менеджменту – це показник високого ступеня відповідальності і благонадійності підприємства перед клієнтами та інвесторами, що дає йому значні конкурентні переваги.