24.05.2018

НВП «Зоря» виходить на ринок праці Лисичанська

НВП «Зоря» планує розробити програму заходів щодо залучення кваліфікованого персоналу з м. Лисичанська.

З цією метою 11 травня директор по персоналу Ольга Глушень і начальник відділу управління персоналом Оксана Шендрик зустрілися з представниками Лисичанського міського центру зайнятості.

«Кваліфіковані фахівці і керівники – ключовий фактор, що забезпечує конкурентну перевагу нашого підприємства, – зазначає Ольга Глушень. – Ми розширюємо географію пошуку і використовуємо різні інструменти для вирішення даного завдання».

Відзначимо, що фахівці відділу управління персоналом регулярно беруть участь в ярмарках вакансій, а також організовують їх самостійно, проводять екскурсії для майбутніх фахівців, організовують виробничі практики для перспективних учнів коледжів і ПТУ.

Крім того, проводяться зустрічі з представниками найбільших порталів з підбору працівників в Україні. Так, 16 травня НВП «Зоря» вперше відвідав представник сайту rabota.ua c метою обговорення можливих перспектив співпраці.

Важливо, що в регіоні НВП «Зоря» є стабільним роботодавцем, який забезпечує повну зайнятість персоналу у виробничому процесі, своєчасно виплачує заробітну плату, здійснює, згідно із законодавством та колективним договором, додаткові виплати і компенсації. Персонал підприємства має можливість безперервно навчатися і розвиватися.