31.05.2018

Український хімзавод приєднався до Федерації Європейських виробників вибухових речовин

24 травня, в рамках щорічної зустрічі членів асоціації в Дрездені (Німеччина), НВП «Зоря» було представлено профільній бізнес-спільноті Європи. Під час презентації і знайомства з членами FEEM обговорювалися спільні проекти, реалізація яких може початися вже в 2019 році.

«До складу FEEM входять лідери галузі та найбільші виробники промислових вибухових речовин Європи. Тому участь НВП «Зоря» в Федерації відкриває нові можливості для встановлення партнерських відносин і ділових зв'язків з провідними європейськими компаніями. Крім того, це показник надійності, відкритості та стійкості бізнесу», зазначає генеральний директор української компанії Олександр Чернецов.

Відзначимо, що НВП «Зоря» сучасне підприємство, що динамічно розвивається, більше 70% продукції якого йде на експорт. Європейський Союз для хімзаводу традиційно є одним з основних ринків збуту. Продукція українського виробника добре відома європейським промисловим компаніям завдяки високій якості, унікальним технологіям, гнучким умовам поставки і надійності.

В рамках FEEM НВП «Зоря» має намір займатися питаннями ефективності та безпеки виробництва, розширення ринку збуту і підтримки високих стандартів якості. Представники підприємства матимуть можливість брати участь в засіданнях профільних комітетів, зустрічатися з представниками влади та бізнесу Євросоюзу, а також відстоювати інтереси українського виробника на міжнародному ринку.

Довідка: ТОВ НВП «Зоря» провідне підприємство хімічної промисловості України зі 100-річною історією. В даний час продукція заводу знаходить застосування в хімічній, фармацевтичній, гірничодобувній, металургійній і агрохімічній галузях. В Україні це єдине підприємство, здатне запропонувати подібний асортимент продукції. На НВП «Зоря» працює близько 1500 чоловік, завод розташований в м. Рубіжне Луганської області.