04.06.2018

У ТРАВНІ НА НВП «ЗОРЯ» ПРОЙШОВ ВНУТРІШНІЙ АУДИТ

Внутрішній аудит включав в себе оцінку правильності ведення технічної, нормативної документації відповідно до встановлених стандартів підприємства; дотримання вимог охорони праці, промислової та пожежної безпеки.

Протягом місяця працювала група сертифікованих внутрішніх аудиторів, до складу якої увійшли співробітники профільних підрозділів підприємства. Аудит проходив в будівельно-монтажній ділянці (БМУ), цеху воєнізованої охорони (ЦВОХР), технологічному відділі, управлінні матеріально-технічного постачання (УМТП) і відділі організації праці та заробітної плати (ООТтаЗ).

За підсумками аудиту будуть складені протоколи з виявленими невідповідностями, розроблений комплекс коригуючих і попереджувальних заходів із зазначенням чітких термінів їх впровадження.

«У процесі внутрішніх аудитів не тільки здійснюється контроль діяльності кожного структурного підрозділу, –  зазначає директор з якості Марина Долгих, – але і відбувається активний обмін знаннями та досвідом  серед співробітників підприємства, йде конструктивна взаємодія фахівців».

Всі керівники структурних підрозділів, директори по напрямках приймають в роботу і реалізують чітко у встановлений термін протоколи з виявленими невідповідностями.