18.06.2018

Делегація НВП «Зоря» на світовому форумі ACHEMA-2018

З 10 по 15 червня начальник відділу розвитку Тетяна Хлякіна і провідний економіст управління матеріально-технічного постачання Оксана Бендик взяли участь в світовому форумі-виставці ACHEMA-2018 (Німеччина).

Масштабна подія пройшла 32-й раз (починаючи з 1920 р.) у виставковому центрі Мессе Франкфурт, на площі 133 га. Були представлені новітнє обладнання та інноваційні процеси для хімічної, фармацевтичної та харчової промисловості з 55 країн.

Експозиції по 14 напрямам виставки відвідали 200 тисяч фахівців у галузі машинобудування та інжинірингу, лабораторних та аналітичних досліджень, інновацій, науково-технічної літератури, фармацевтики, промислової безпеки, охорони праці та ін.

«Наша компанія бере активну участь у багатьох ключових міжнародних і вітчизняних виставках. Даний захід особливо вразив нас своїм масштабом, організацією і роботами виставкових стендів, – зазначає Тетяна Миколаївна. – Результатом участі стали зустрічі з представниками провідних міжнародних інжинірингових компаній і виробників хімічного обладнання. Визначено можливість співпраці для розвитку нових виробництв на підприємстві, намічений подальший план дій».