27.06.2018

Навчальний центр НВП «Зоря» виходить на новий рівень

Так, 22 червня відбувся тренінг для ключового персоналу та керівників НВП «Зоря» і НВО «Сєвєродонецький Склопластик» за темою «Управління змінами».

Виступаючи на відкритті навчального курсу, генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов зазначив, що інвестиції в розвиток персоналу підприємства є постійними і пріоритетними. Подібні заходи для хімічного заводу особливо актуальні. НВП «Зоря» динамічно розвивається, отже важливо приймати правильні рішення і ефективно впроваджувати їх в життя, йти в ногу з часом.

У навчанні, яке складалося з 6 модулів, взяли участь понад 60 топ-менеджерів, керівників і ключових фахівців.

Тренінги в Рубіжному провів провідний тренер Інституту Адізеса (Adizes Institute) в Україні Борис Шевелєв. Інститут Адізеса – це міжнародна консалтингова компанія в області менеджменту. Його методологія добре зарекомендувала себе у всьому світі і визнається однією з найкращих. Використання послуг цього Інституту дає керівникам можливість трансформувати менеджмент своїх компаній, досягаючи виняткових і стійких результатів.

Нагадаємо, що сучасний навчальний центр відкрився на базі НВП «Зоря» восени минулого року. Він включає в себе зони навчальних класів, які оснащені сучасними мультимедійним обладнанням, меблями і побутовою технікою. Є приміщення для проведення конференцій, семінарів та тренінгів, банкетні та обідні зали, кафетерій. Для підвищення професійних компетенцій фахівців не тільки «Зорі», а й провідних підприємств регіону створені всі необхідні умови.