08.10.2018

Об'єднана профспілкова організація рубіжанських хімічних заводів відроджує роботу ради ветеранів

Третього жовтня 2018 року в навчальному центрі НВП «Зоря» відбулося установче засідання Ради ветеранів, яка створена в складі об'єднаної профспілкової організації рубіжанських хімічних заводів. З даною ініціативою виступили ветерани підприємства, які звернулися до профспілки і адміністрації «Зорі».

«Сьогодні вкрай важливо залучати ветеранів до активної співпраці. Дану ініціативу ми підтримуємо і готові розвивати. Авторитет і знання цих почесних людей будуть корисні в спільному вирішенні багатьох питань – таких, як створення гідних умов життя та соціального захисту ветеранів «Зорі», залучення їх до суспільного життя підприємства і міста, організація дозвілля та відпочинку людей похилого віку. Крім того, ця взаємодія дозволить передавати досвід підростаючому поколінню, а також популяризувати і підтримувати трудові династії», – зазначив генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов.

Очолила раду Альфія Кайсарова, яка пропрацювала на підприємстві 37 років. Навіть після виходу на заслужений відпочинок вона залишилася вірною заводу і активно бере участь в його суспільному житті. На зборах також одноголосно затвердили структуру організації і обговорили план роботи на наступний рік.

Важливо, що стати членами ради можуть всі ветерани хімічних підприємств, які перебувають на заслуженому відпочинку або працюють. Завдяки активній соціальній позиції НВП «Зоря» і об'єднаної профспілкової організації робота з ветеранами триває і вдосконалюється.