12.10.2018

Рекреаційна зона - база відпочинку «Зоря» готується до зими

У вересні-жовтні 2018 року працівниками підприємства «Зоря-Сервіс-Плюс» проведено комплекс робіт з підготовки устаткування рекреаційної зони до консервації на осінньо-зимовий період.

Розібрані і відправлені в закрите приміщення дерев'яні доріжки, літній душ, фонтанчики питної води, огороджувальні буї; законсервовані санітарні модулі; підготовлені до сніжної і морозної зими спортивні майданчики і т.д.

Коли встановиться холодний температурний режим, будуть дбайливо укриті від дощів і морозу альтанки, столи і лавки.

Подібні роботи проводяться щорічно і дозволяють зберегти об'єкти і обладнання рекреаційної зони від впливу природних факторів.

Нагадаємо, що соціальні об'єкти м. Рубіжне, які створені і діють за підтримки хімічного підприємства «Зоря», в цьому році стали, мабуть, найпопулярнішими в регіоні. Тільки за один літній сезон рекреаційну зону - базу відпочинку «Зоря» на березі озера Пісочне та парк на мікрорайоні Південний відвідало понад 300 тисяч осіб.