05.11.2018

Активісти національної платформи «Жінки за мир» відвідали НВП «Зоря»

1 листопада на НВП «Зоря» зустріли актив Національної платформи «Жінки за мир», ініціатором і координатором якої є народний депутат України Наталія Королевська.

Навчальний центр хімічного гіганта в цей день став важливим майданчиком для обговорення питань миру, соціального захисту дітей в районах АТО і ООС, охорони материнства, дитинства та державної підтримки внутрішньо переміщених осіб.

Виконуючий обов'язки генерального директора Олександр Кравченко, на правах приймаючої сторони, привітав усіх учасниць круглого столу та побажав їм плідної роботи:

«Наше підприємство по-своєму унікальне. Цю унікальність створюють не стільки складні технології і масштабне виробництво, скільки, в першу чергу, люди. На «Зорі» працює понад 600 жінок, що становить майже половину всього персоналу. Навіть на такому складному підприємстві роль наших трудівниць дуже важлива, її неможливо переоцінити. Мети вашого платформи багато в чому збігаються з промисловою і соціальною філософією НВП «Зоря», орієнтованою на творення, впровадження нового, турботу про простих трудівників, соціальний захист населення, мир і злагоду в суспільстві. І тому ми раді зустрічі і спілкуванню з однодумцями. Від імені всього колективу містоутворюючого підприємства радий вітати соціально активних, небайдужих до долі нашої країни жінок з 9 міст Луганської області. Бажаю ефективної роботи, перемог і досягнень у вашій багатогранній діяльності».

В ході засідання зазначалося, що проведення подібних заходів на платформах таких великих і, головне, соціально відповідальних промислових підприємств, як НВП "Зоря", буде сприяти включенню в дискусію максимально широкого спектра жінок Луганщини, дозволить залучати до співпраці не лише окремих небайдужих людей, але і цілі трудові колективи.