07.11.2018

Книга «ВІКова історія «Зорі» увійшла до трійки кращих корпоративних медіа України

Корпоративна книга НВП «Зоря» «ВІКова історія «Зорі»посіла третє місце в конкурсі«Краще корпоративне медіа України - 2018».

5 листопада в рамках бізнес-форуму «Інновації в комунікаціях. Тренди 2019» були оголошені підсумки всеукраїнського конкурсу «Краще корпоративне медіа України-2018». Книга, підготовлена ​​до сторіччя НВП «Зоря», зайняла почесне третє місце в категорії «Корпоративна книга». Нагороду від імені підприємства отримала начальник прес-центру НВП «Зоря» Ольга Локоткова-Тернова.

Журі конкурсу відзначило заслугу проекту НВП «Зоря» в благородній місії збереження історичної спадщини минулих поколінь, соціальній функції бізнесу, а також у формуванні нових корпоративних стандартів в Україні.

«Наша книга об'єднала унікальну історію розвитку підприємства, біографію легендарних хіміків, багаторічні трудові династії і сучасність хімічного гіганта. Все це стало можливим завдяки колосальній роботі редакційної колегії і всього колективу підприємства. Висока оцінка нашого проекту з боку професійного журі – це ще одне підтвердження ефективності комунікаційної стратегії НВП «Зоря». Для нашої команди – це стимул для реалізації нових яскравих проектів і досягнення нових висот», – зазначив Олександр Чернецов, генеральний директор НВП «Зоря».

За звання кращих змагалися понад 100 корпоративних проектів у 16 ​​категоріях. Оцінювали медіа визнані експерти сфери маркетингових комунікацій. Серед них – власники бізнесу, видавці, практикуючі PR-фахівці.