28.04.2014

НВП "Зоря" презентувало свою продукцію в Індії

Фахівці НВП «Зоря» представили продукцію підприємства на 10-й Міжнародній виставці-конференції органічної хімії і сполук Chemspec India 2014, яка проходила 10-11 квітня 2014 р. у м. Мумбай (Індія). Ціль участі у виставці — презентація продукції виробництва НВП «Зоря» на міжнародному ринку, вивчення нових розробок в області хімічних технологій, обладнання. Установлені ділові контакти з закордонними партнерами з питань поставки, що стосуються нітробензолу, 3, 5-динітробензойної кислоти (3, 5-ДНБК) виробництва НВП «Зоря» на азіатський ринок.

Зі слів начальника відділу маркетингу Галини Андріївни Сич, представника нашої делегації, - «Науково-виробниче підприємство «Зоря» уперше було презентовано на виставці в Індії, хоча продукція, виготовлена на виробничих майданчиках «Зорі» відома на ринку Азії вже давно. Зацікавлені у  співпраці великі посередники і виробники повідомили про свої потреби в нітробензолі, 3, 5-ДНБК, толуолі. У цей час  розробляється питання щодо вартості продукції з урахуванням логістики».

Інтерес, виявлений до продукції виробництва НВП «Зоря» на міжнародній виставці  Chemspec India 2014, ще раз підтвердив, що підприємство успішно слідує своїй місії — займати лідируючі позиції в хімічній промисловості. НВП «Зоря» здатне випускати якісну продукцію для ринків з різними потребами, кліматичними умовами і сферами діяльності.