31.12.2018

Шановні колеги!

Ми зустрічаємо добрі і світлі свята, наповнені радістю і новими надіями, настання яких чекаємо з особливим почуттям і настроєм.

На рубежі старого і нового року ми подумки підводимо підсумки року, що минає, намагаємося заглянути в рік прийдешній, ставимо нові завдання, налаштовуємося на досягнення цілей, сподіваємося на краще.

У літописі нашого підприємства в 2018 році були різні за своєю емоційністю дні. Головне, що нас ніколи не покидали оптимізм і впевненість у таланті і високій працездатності колективу.

Протягом року, що пішов, ми намагалися дотримуватися міцних традицій, які згуртували колектив, здатний вирішувати відповідальні і складні завдання.

Шановні колеги! Ваши досвід, мудрість і знання дозволили в минулому році досягти бажаних результатів. Хочу побажати, щоб вони стали надійним фундаментом для року прийдешнього.

Вірю, що наш згуртований союз стане запорукою подальшого розвитку в майбутньому на благо нашої спільної справи. Плани у нас грандіозні: це і нарощування обсягів продукції, і розширення географії поставок, і розробка нових бізнес-проектів. Хай рік, що наступив, стане часом нових можливостей, успішних починань, знакових подій і приємних змін.

Від щирого серця бажаю вам і вашим близьким здоров'я, радості, гармонії і благополуччя. Нехай новий рік увійде до ваших осель зі світом, добром і любов'ю, виправдає всі ваші мрії та сподівання!

Бажаю всім казкового різдвяного настрою і веселого свята.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

А. Чернецов, генеральний директор НВП «Зоря», керівник депутатської фракції «Опозиційний блок» в міській раді.