09.01.2019

НВП «ЗОРЯ» ПОДАРУВАЛО ДІТЯМ СВЯТКОВИЙ НАСТРІЙ

Новорічні свята – найулюбленіша пора для всіх дітлахів. Їм дуже подобаються прикрашена ялинка, карнавальні костюми і, звичайно ж, довгоочікувані подарунки.

З 19 грудня по 6 січня НВП «Зоря» спільно з об'єднаною профспілковою організацією рубіжанських хімічних заводів і міським Палацом культури провели ряд святкових заходів та новорічних ранків для маленьких рубежан.

Кожен з них був наповнений феєрверком позитивних емоцій від зустрічі з Дідом Морозом, Снігуронькою, іншими казковими героями. Діти із задоволенням водили хороводи, танцювали і співали, веселилися, виконували завдання, читали вірші і отримували призи з чарівного мішка з подарунками.

У парку мікрорайону Південний для дітей і дорослих пройшли святкові ігрові програми, в яких глядачі проявили свою кмітливість і фантазію. В ході кожного заходу діти отримували порцію гарного настрою, а в кінці – солодкі подарунки. Гостям так сподобалися казкові новорічні ялинки, що вони пообіцяли Дідові Морозу прийти і в наступному році.

– Ми постаралися подарувати дітям святковий настрій, щоб вони вірили в диво Нового року. До кожного заходу ретельно готувалися, прагнучи зробити їх цікавими і незвичайними, – зазначила Ольга Трофименко, голова об'єднаної профспілкової організації рубіжанських хімічних заводів.

Варто відзначити, що проводити святкові заходи для жителів міста  – добра традиція НВП «Зоря». За минулий рік за підтримки підприємства відбулося більше сотні масових заходів, приурочених до свят і пам'ятних дат та сприявших розвитку культурного і спортивного життя рубіжан і гостей міста.