06.02.2019

НВП «Зоря» – в трійці лідерів регіону за рівнем середньої заробітної плати

За підсумками 2018 року середня заробітна плата працівників НВП «Зоря» зросла на 26%. Хімічний завод за рівнем оплати праці серед промислових підприємств знаходиться в трійці лідерів регіону.

«Ми розуміємо, що на тлі інфляції та підвищення тарифів в країні, а також зростання трудової міграції з нашого регіону, важливе значення мають соціальний захист і матеріальне благополуччя працівників. Щорічно ми піднімаємо заробітну плату завдяки позитивним фінансово-економічним показникам діяльності підприємства і не плануємо зупинятися на досягнутому», – зазначає генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов.

Відзначимо, що підвищення заробітної плати персоналу підприємства в 2018 році проходило в два етапи. Відсоток збільшення залежав від вкладу підрозділу і представників окремих професій в досягнення загальних результатів діяльності НВП «Зоря».

У 2019 році соціальний захист і поліпшення умов праці працівників залишаються пріоритетними завданнями для підприємства. Так, планується, що чергове підвищення оплати праці персоналу відбудеться в квітні. Також продовжиться робота щодо поліпшення об'єктів соціальної сфери – дитячого оздоровчого табору, парку мікрорайону Південний і рекреаційної зони біля озера Пісочне.

Важливо, що виплата заробітної плати півтора тисячну колективу підприємства проводиться своєчасно і без затримок.

Таким чином, НВП «Зоря», як і раніше, залишається надійним роботодавцем і зразком побудови довгострокових відносин з кваліфікованим персоналом.