12.02.2019

НВП «Зоря» збільшило відрахування до бюджету на 38%

За 12 місяців 2018 року містоутворююче підприємство НВП «Зоря» перерахувало до бюджетів різних рівнів 148 мільйонів гривень, що на 38% більше показника 2017 р.

«НВП «Зоря» – одне з провідних промислових підприємств України, яке впевнено входить в число великих сумлінних платників податків. Забезпечити зростання необхідних відрахувань у 2018 році нам вдалося завдяки стабільній та ефективній роботі виробництва, підвищенню продуктивності праці. Наш бізнес прозорий і зрозумілий, ми діємо в повній відповідності з українським законодавством, і всі платежі обов'язкових податків, зборів проводимо своєчасно, в повному обсязі. Важливо дану тенденцію зберегти і продовжити, тому що від того, наскільки ефективно і стабільно працює НВП «Зоря», залежить розвиток міста, регіону та країни в цілому», – зазначив генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов.

За рахунок зростання виробництва в 2018 році НВП «Зоря» збільшило кількість зовнішньоекономічних операцій і зберегло орієнтацію на зовнішній ринок. В результаті відрахування до фонду Луганської митниці Госфіскальної служби збільшилися на 55% і склали 83 мільйони гривень.

Відзначимо, що крім обов'язкових відрахувань, НВП «Зоря», в рамках соціальної відповідальності, щорічно реалізує ряд проектів, які роблять життя городян більш затишним і комфортним.